Zuzmós nászajándék doboz örökrózsával

18 790 Ft

 

Doboz mérete: 20cm x 30cm x 5cm

Ha szeretne valami maradandót adni nászajándékba (nem csak bankjegyeket), de nem szeretne tányérkészletet, fazekat ajándékozni, akkor a ZuzmóART nászajándék doboza egy kiváló ajándék lehet, hiszen egy örök emléket ad az ifjú pár számára a 4 db fehér színű (tartósított) örökrózsa és a tartósított izlandi zuzmó felhasználásával! (A terméket – a pénzhengerek dobozból történő kivételét követően – otthonában dekorációs elemként is felhasználhatja az ifjú pár.)

A doboz ára a pénzhengereket nem tartalmazza, az csak illusztráció. Azonban a termékhez megküldünk 10 db feltekert drótot, melybe könnyen belehelyezhető az Ön által felhengerelt bankjegy. Ezt követően könnyedén beletűzhető a drót a zuzmó közé a kívánt helyre. Amennyiben szeretne a termékhez több feltekert drótot igényelni, úgy a darabszám megjelölésével, kérem jelezze felénk igényét a megjegyzés rovatban vagy (a rendelésszámra hivatkozva) külön e-mail üzenetben.

A termék akár sorsjegyekkel is használható.

Doboz mérete: 20cm x 30cm x 5cm

A termék 4 db fehér színű örökrózsát tartalmaz. (Az örök rózsa 100%-ban eredeti, egy különleges eljárásnak köszönhetően őrzi meg hosszú időn keresztül szépségét. A rózsát a legszebb állapotukban tartósítják, így nem tudnak elhervadni, hosszú évekig megtartják eredeti küllemüket.)

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat