Üveg florárium gyűrűtartó (“gyűrűpárna”) zuzmóval

12 790 Ft

 

Florárium anyaga: üveg és fém (arany színű)

Termék paraméterei: 13,5cm x 15,5cm

A termék “gyűrűpárnaként” szolgál, kissé hagyománytörő, exkluzívabb változatban, melyet a menyegzőt követően az ifjú pár akár otthonában is felhasználhat dekorációs elemként.

A gyűrűket vászon masnira húzva lehet a floráriumba a zuzmó közé helyezni (lásd termék fotókon).

A vászon masnit (len madzag kötővel) a termék tartalmazza. Szükség esetén a gyűrű a madzag segítségével a masnihoz erősíthető.

(A termék fotókon látható gyűrűk csak illusztrációk, azokat a termék nem tartalmazza.)

Kategória:

Florárium anyaga: üveg és fém (arany színű)

Termék paraméterei: 13,5cm x 15,5cm

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat