Zuzmógömb 14 cm

18 700 Ft

 

A termék átmérője: kb. 14 cm

A gömb dísz felakasztható formában színesítheti otthonát, irodáját. A gömb damil segítségével akasztható a kívánt helyre, melyet a termék tartalmaz.

Az akasztó hossza: 15-20 cm. Ám szükség esetén hosszabb vagy rövidebb változatban is megvalósítható, ezt az igényt kérem, rendelés leadáskor a megjegyzés rovatban vagy (a rendelésszámra hivatkozva) külön e-mail üzenetben tüntessen fel.

Kiváló ajándék lehet minden alkalomra, nők és férfiak számára egyaránt.

A termék elkészítése minimum 5 napot vesz igénybe, ezzel kérem, rendelés leadásakor kalkuláljon.

A termék tömege kb. 1,5 – 2,5 kg közé tehető, kérem ezt tartsa szem előtt a biztonságos elhelyezést (felakasztást) megelőzően.

Termék paraméterei: átmérő: kb. 14 cm

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat