Trópusi (Brazil) dió dekoráció zuzmóval

8 500 Ft

 

Termék paraméterei: magasság: 13-15 cm, szélesség: 11-13 cm, átmérő: 11-13 cm

A brazil dió természet alkotta jellegéből adódóan méretében és küllemében bizonyos mértékig eltérhet a fotótól. (A kép csak illusztráció.)

Termék paraméterei: magasság: 13-15 cm, szélesség: 11-13 cm, átmérő: 11-13 cm

A dió a Brazíliában őshonos Sapucaia fák termése, melyet hazánkban brazil diónak, paradiónak neveznek. A termék a természet alkotta jellegéből adódóan méretében és küllemében bizonyos mértékig eltérhet a fotótól. (A kép csak illusztráció.)

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat

További információk

Választható feliratok:

Nem kérek feliratot, Boldog születésnapot, Boldog névnapot, Sok szeretettel (kicsi felirat), Szeretettel (nagy felirat), Édes Otthon, Szeretlek, Ballagásra, Diplomaosztóra, Gratulálok, Gratulálunk, Anyák napjára, Édesanyámnak, Nagymamámnak, Megérkeztem, Húsvét, Boldog Karácsonyt, Boldog Nőnapot