ESKÜVŐ A ZUZMÓART-TAL


Esküvői termékek a ZuzmóART-tól
Bérelhető esküvői dekorációk, kellékek a ZuzmóART-tól


Tervezze esküvőjét a ZuzmóART-tal, ha a rusztikus, az erdei, a vintage, vagy épp a greenery stílusjegyeivel tud leginkább azonosulni!

Esküvői termékeink és bérelhető dekorációs elemeink mind kiválóak a rusztikus, az erdei, a vintage és a greenery stílusú esküvők kellékeiként, dekorációjaként. Termékeink közt megtalálhatóak: asztaldíszek, köszönetajándékénk használható ültetőkártyák, melyeket a lakodalmat követően otthonában is felhasználhat akár az ifjú pár, akár a násznép, a nagy nap kellemes emlékeit idézve.

Mint az ZuzmóART termékcsalád megalkotója, saját tapasztalatom alapján tudom, hogy mekkora teher az ifjú pár számára az esküvőszervezés és annak mozzanatai; még, ha esküvőszervező segítségét kérik is fel, akkor is nagy teher hárul a házasulandókra. Rengeteg döntés elé kell állniuk, legyen az a helyszínválasztás, a ruhaválasztás vagy akár a dekoráció. Sokan nem is gondolnák, de igenis nagyon fontos szerepe van egy esküvőn még a dekorációnak is. Fontos, hogy azonosulni tudjon a pár a választott stílussal, dekorációs elemekkel, hiszen ez a nap róluk szól, és igenis meghatározó, hogy milyen környezetben mondja ki a boldogító igent az ifjú pár.

Manapság egyre népszerűbb, hogy az esküvőket valamilyen stílust követve tervezi és valósítja meg a házasulandó pár vagy akár az esküvőszervező. Ez esetben a végeredmény egy olyan összhang elérése, amely lenyűgözhet mindenkit a nagy napon. A ZuzmóART esküvői termékcsalád tagjait igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az esküvő előtt állókon lévő nyomást kissé enyhítsük azzal, hogy egy Webáruházban beszerezhető legyen a szükséges termékek nagy része, mindezt azonos stílusban. Már az esküvői termékek megtervezésekor és kivitelezése során is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az izlandi zuzmó, mint főelem megjelenjen az esküvő különböző helyszínein, dekorációs elemeiben, mellyel egy mindent átívelő, különleges stílusjegy jöhet létre. Ezzel teremtve egy komplett összhangot a vendégek meghívásától kezdődően a nagy nap minden eseményét, mozzanatát átívelve (szertartás, csoportfotózás, vacsora, lakodalom).

Tehát a ZuzmóART igyekezett egy olyan termékcsoportot kialakítani, mellyel, mind a meghívók stílusában mind az esküvői dekorációkban, kellékekben egyaránt megjelennek az azonos színek, motívumok, anyagok, stílusjegyek, ezzel keltve teljes harmóniát.

Az esküvői kategóriában szerepel szinte minden olyan termék, melyek manapság az esküvők elengedhetetlen részét képezik. Így kapható a ZuzmóART-tól esküvői meghívó, menyasszonyi csokor, vőlegény kitűző, köszöntőtábla, háttérfal, ültetőkártya (akár hűtőmágnesként is választható), köszönetajándék, nyomdafa (a vendégkönyv kiváltására), asztalszám és tartó, menükártya és tartó, asztaldísz, gyűrű”párna”, de mindezek hagyománytörő, mégis letisztult, exkluzív változatban megvalósítva.

Megvásárolható esküvői termékeink mellett, folyamatosan dolgozunk bérelhető dekorációs elemek, kellékek kivitelezésén is, ebben a kategóriában található festőállvány köszöntőtáblaként, nyomdafakép állvány, dekorsarok – rekeszekkel, mécsesekkel -, háttérfal vagy fotófal, (fotósarokként is kialakítható) – egyéni vagy csoport fotózáshoz, selfie “fal”, egyedi igényeket szem előtt tartva.


A ZuzmóART termékekkel kombinálható stílusokról röviden


A rusztikus és az erdei stílusjegyek nagyban hasonlítanak egymásra. Mindkét esetben a természetesség, természetközelség az irányadó, a dekorációkhoz a természetes anyagokat és a natúr színeket alkalmazzák elsősorban. A díszítőelemeken nem elhanyagolható a zsákvászon, lenvászon, a fahasábok, fa termékek, a zöld növények, zuzmók-mohák használata. A legnagyobb különbség talán a helyszínválasztásban rejlik, az erdei – nevéből adódóan – egy erdei, fás, romantikus környezetben a leggyakoribb. A rusztikus (falusias) esküvő egy pajtában vagy valamilyen falusias környezetben a legideálisabb.

Vintage (régies) stílusú esküvőket az egyediség, a különlegesség és az ötletgazdagság jellemzi, a tárgyak általában régiesnek, vagy használtnak tűnnek, színek tekintetében főként a pasztellszínek dominálnak, de a legjellemzőbb maga a fehér szín. Emellett a csipkeszalag, a fehér ládák/rekeszek – egymásra helyezve – dekorelemként, festőállványok, rózsák, mind a vintage hangulatot idézik. A vintage stílusban szervezett esküvők gyakran a szabadban, egy réten kerülnek lebonyolításra.

A greenery nem is feltétlen egy stílus, hanem manapság a legdivatosabb szín az esküvőkön. Az üde, fiatalos zöld szín ugyanúgy feldobja az esküvők színvilágát, ahogy ezt teszi a divatban vagy akár a lakberendezésben: jelképezi a frissességet, a megújulást és az új kezdetet. A greenery azonban nemcsak egy színt képvisel, hanem a természethez való közeledést is szimbolizálja, épp úgy mint a rusztikus és az erdei stílusnál, egyúttal utal az egészségtudatosságra és az egyre fontosabb környezetvédelemre egyaránt. A greenery-re jellemző sárgászöld árnyalat a tavasz első napjaira emlékeztet, a tavaszi hajtások színeként az új élet színe. Így mi más is lehetne tökéletesebb színválasztás egy esküvőre, két ember új, közös életének kezdetéhez, mint az új kezdetet jelentő greenery?

A fenti stílusok mindegyikére jellemző a természetközeliség, azonban az esküvő szervezésekor a rusztikus, az erdei, a vintage és a greenery stílus természetközeli jellemzőjét figyelembe véve, nem szükséges kültéri esküvőben gondolkoznunk, hiszen a természetet, az újjáéledést a ZuzmóART segítségével becsempészhetjük a zárt terekbe is. Bár manapság egyre gyakoribbak a kültéri ceremóniák, a vacsora és a lakdalom helyszíne még mindig egy étterem vagy valamilyen, fedett-zárt helyiség. A webshopunkban található esküvői dekorációkhoz felhasználunk többek közt izlandi zuzmót, kókuszdiót, brazildiót, fakorongokat és egyéb természetes anyagokat, melyekkel könnyedén csempészhetünk rusztikus, erdei, vintage, vagy greenery hatást az esküvői helyszínekre. Termékeinkre a bézs és natúr, valamint a fehér és a zöld színek a jellemzőek. Tökéletes választás tavaszi-nyári alkalmakra egyaránt, emellett az őszi-téli esküvők kicsit komorabb hangulatát is jelentősen feldobja az élénk zöld szín. A ZuzmóART esküvői termékeink kiválóan illenek a fehér, az ekrü, a bézs, a szürkés és barnás árnyalatok mellé egyaránt. A ZuzmóART-ra jellemző üde zöld szín nagyon jó kiegészítője lehet az erdei, a rusztikus, a vintage és a greenery stílusú esküvőknek.


A ZuzmóART elhivatott, zöld eleganciával öltöztetni esküvőjét!


Válassza a kézzel készült esküvői termékeinket és bérelhető esküvői dekorációinkat, kellékeinket, hogy a tökéletes esküvői helyszínt, még tökéletesebbé varázsolja!


Bérelhető termékeinkről


Válassza bérelhető termékeinket, nem csak esküvőkre! Ezen termékek alkalmasak egyéb rendezvényekre is (születésnapok, bálok stb.).
Bérelhető termékeink esetében webshopunkban az árak feltüntetésre kerültek, azonban kosárba nem helyezhetőek a termékek. A bérelhető termékek megrendelése kizárólag az esemény időpontjának egyeztetése után lehetséges, hiszen csak az időpont ismeretében tudjuk biztosítani a termékeket az eseményre, a bérlésektől függően. Bérléssel kapcsolatban a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén keressenek. A bérelhető termékek árai a képen látható összes tartozékkal együtt értendőek.

A bérelhető termékeinket elsősorban Győr-Moson-Sopron megyébe tudjuk bérbe adni. A kiszállítást, összeszerelést, szétszerelést, és visszaszállítást kizárólag a ZuzmóART csapata végzi. Győr-Moson-Sopron megyén kívül eső településekre egyeztetést követően van lehetőség bérlésre.
Kiszállítás Mosonmagyaróvárra ingyenes, mosonmagyaróvári kiszállítás esetén a termék bérlési ára tartalmazza a kiszállítást , az összeszerelést, a szétszerelést, és a visszaszállítás költségeit egyaránt.
Mosonmagyaróváron kívül eső településekre történő szállítás esetén egyedi ár kerül kikalkulálásra, mely ár tartalmazza a kiszállítást, az összeszerelést, a szétszerelést, és a visszaszállítás költségeit.


Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket bátran elérhetőségeink egyikén!


ZuzmóART csapata