Bérelhető esküvői és rendezvény kellékek

BÉRELHETŐ ESKÜVŐI ÉS RENDEZVÉNY KELLÉKEK

Válassza bérelhető termékeinket, nem csak esküvőkre! Ezen termékek alkalmasak egyéb rendezvényekre is (pl.: születésnapok, bálok alkalmával).
A kategóriában található termékek kiválóak a rusztikus, a vintage, az erdei és a greenery esküvők dekorációs elemeikén, valamint egyéb rendezvények kellékeiként egyaránt.
A bérelhető termékek esetében az árak feltüntetésre kerültek, azonban kosárba nem helyezhetőek. A bérelhető termékek megrendelése kizárólag az esemény időpontjának egyeztetése után lehetséges, hiszen csak az időpont ismeretében tudjuk biztosítani a termékeket az eseményre, a bérlések függvényében.

A bérelhető termékeinket elsősorban Győr-Moson-Sopron megyébe tudjuk bérbe adni. A kiszállítást, összeszerelést, szétszerelést, és visszaszállítást kizárólag a ZuzmóART csapata végzi. Győr-Moson-Sopron megyén kívül eső településekre egyeztetést követően van lehetőség bérlésre.
Kiszállítás Mosonmagyaróvárra ingyenes, mosonmagyaróvári kiszállítás esetén a termék bérlési ára tartalmazza a kiszállítást , az összeszerelést, a szétszerelést, és a visszaszállítás költségeit egyaránt.
Mosonmagyaróváron kívül eső településekre történő szállítás esetén egyedi ár kerül kikalkulálásra, mely ár tartalmazza a kiszállítást, az összeszerelést, a szétszerelést, és a visszaszállítás költségeit.

Showing all 27 results