Fotófal / háttérfal dekoráció nélkül 4m-es (bérelhető)

Bérlés ára: 26.800 Ft /alkalom

 

A dekoráció nélküli fotó háttérfalat elsősorban olyan jellegű fotózáshoz ajánljuk, ahol a fotófal dekoráció nem szükséges, azonban kisebb csoportok fotózása válik szükségessé, AKÁR FOTÓSOK számára is!

Termék paraméterei: szélessége: 4m, magasság: 2,3m (belső terekben számolni kell a 2,3m-es magasságával). Méretéből adódóan kisebb csoportok (akár 8-10 fő) fotózására is alkalmas.

A bérelhető termékek esetében az árak feltüntetésre kerülnek, azonban kosárba nem helyezhetőek. A bérelhető termékek megrendelése kizárólag az esemény időpontjának egyeztetése után lehetséges, hiszen csak az időpont ismeretében tudjuk biztosítani a termékeket az eseményre, a korábbi bérlésektől függően.

A bérelhető termék ára dekorációs elemeket nem tartalmaz.

A fotófal színe: fehér. Dekorációt nem tartalmaz, a bérlő által dekorációs elem nem helyezhető a fotófalra, az kizárólag önmagában használható.

A fotófal teljesen kiegyenesítve nem használható, hiszen egy öntartó szerkezet, a fotófal mélységére (kinyitástól függően) 40-60 cm számolandó.

A fotófalhoz világítás is kérhető, ez esetben 60m ledes fényfüzér kerül felhelyezésre a fal mögé. A világítás 3.900,- Ft-os felár ellenében igényelhető.

A fotófalat elsősorban beltéri használatra javasoljuk, fotósarok kialakításához, valamint esküvői főasztal háttérfalként. Szükség esetén kültéri használat is megoldható, azonban figyelembe kell venni az időjárási viszonyokat, eső és erős szél esetén nem tudjuk kültérre biztosítani a terméket, ez esetben igyekszünk a fotófalat a legalkalmasabb helyen, beltéren (eső és szél védett helyen) felállítani.


A bérelhető termékeinket elsősorban Győr-Moson-Sopron megyébe tudjuk bérbe adni.

A kiszállítást, összeszerelést, szétszerelést, és visszaszállítást kizárólag a ZuzmóART csapata végzi.

Győr-Moson-Sopron megyén kívül eső településekre egyeztetést követően van lehetőség bérlésre.

Kiszállítás Mosonmagyaróvár területére ingyenes, tehát mosonmagyaróvári kiszállítás esetén a termék bérlési ára tartalmazza a kiszállítást , az összeszerelést, a szétszerelést, és a visszaszállítás költségeit egyaránt.

Mosonmagyaróváron kívül eső településekre történő szállítás esetén egyedi ár kerül kalkulálásra.

Termék paraméterei: szélessége: 4m, magasság: 2,3m

 


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat