Egyedi méretű zuzmópanel ajánlatkérés

 

Panel anyaga: 3 mm-es habosított pvc zuzmóval

Falra helyezése történhet közvetlen falra ragasztással vagy csavarozással. Anyagából adódóan, enyhén homorú vagy domború felületeket is díszíthetünk vele.

Paneljeink alkalmasak közösségi terek, tárgyaló helyiségek, szobák, fürdőszobák, konyhapult hátterek díszítésére és egyedi ötletek megvalósítására. Kiváló zuzmó falak elkészítéséhez, falfülkék, polcrendszerek, tárgyaló- vagy étkezőasztal közép díszítéséhez is egyedi méretekre gyártva.

Elképzelései szerint egyedi méretek, formák gyártását vállaljuk.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

 

Kategória:

Panel anyaga: 3 mm-es habosított pvc zuzmóval

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók) dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat