Exclusive zuzmóbox – királykék örökrózsákkal

26 000 Ft

 

LIMITÁLT KIADÁS!

Doboz mérete: 12cm x 14cm

A ZuzmóART virágdoboz egy örök emlék lehet szeretteinek a 6 db királykék színű (tartósított) örökrózsa és a natúr tartósított izlandi zuzmó “pamacsok” felhasználásával, hiszen ez a rózsa sosem hervad el, a zuzmó sosem szárad ki!

Kiváló ajándék minden alkalomra (születésnapra, névnapra, ballagásra, diplomaosztóra, anyák napja alkalmából, nők napjára, Valentin napra, babaérkezésére).

Doboz mérete: 12cm x 14cm

A termék 6 db királykék színű örökrózsát tartalmaz.

Az örökrózsa 100%-ban eredeti, egy különleges eljárásnak köszönhetően őrzi meg hosszú időn keresztül szépségét. A rózsát a legszebb állapotukban tartósítják, így nem tudnak elhervadni, hosszú évekig megtartják eredeti küllemüket, amennyiben a környezeti hatások kedvezőek számukra.
Öntözni nem szabad, illetve nedvesség és közvetlen tűző napfény sem érheti. Az örökrózsa számára a normál páratartalom (40-60%) az ideális. Ha a helyiségben túl száraz a levegő, a tartósított rózsa veszíthet puhaságából, így törékennyé, ropogóssá válhat, ebben az esetben gondoskodjon a levegő megfelelő párásításáról. Lehetőleg rendszeresen portalanítsuk a rózsát szájjal történő lefújással.

A rózsa mellett néhány natúr izlandi zuzmó “pamacs” is megjelenik díszítésként, valamint arany színű selyem szalaggal kerül masnizásra a doboz, mely még exkluzívabb megjelenést ad a terméknek.

 


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat

További információk

Választható feliratok:

Pénzgyűrűt választok (3db) felirat helyett, Nem kérek feliratot, Boldog születésnapot, Boldog névnapot, Sok szeretettel (kicsi felirat), Szeretettel (nagy felirat), Édes Otthon, Szeretlek, Ballagásra, Diplomaosztóra, Gratulálok, Gratulálunk, Anyák napjára, Édesanyámnak, Nagymamámnak, Megérkeztem, Húsvét, Boldog Karácsonyt, Boldog Nőnapot