Fakorong ültető zuzmóval (hűtőmágnesként is választható)

440 Ft620 Ft

 

Az ár 1 darab fakorongra vonatkozik.

Fakorong átmérője: 3-6cm.

Az ültető – fakorong alkalmas a násznép leültetésére szolgáló ültetőkártya kiváltására kissé hagyománytörő megoldással. A korongokra a neveket alkoholos filc segítségével könnyedén fel lehet írni, azonban (amennyiben szeretné) a ZuzmóART csapata is vállalja a név feliratozást (lézergravírozás technikával). A ZuzmóART által készített feliratos változat a termék képek közt látható. Amennyiben szeretné, hogy a feliratozást mi végezzük el, úgy szükségünk van a násznép fakorongon szerepeltetni kívánt neveire (pl.: Rebeka, Viktor, Tamás…), melyet a megrendelésszámra hivatkozva, külön e-mailben kérünk, hogy küldjön meg részünkre (begépelt formátumban).

A ültető – fakorong akár köszönetajándékként is szolgálhat, amennyiben külön köszönetajándékot nem tervez a násznép számára. Ez esetben mágnessel is választható, így az esküvőt követően hűtőmágnesként is felhasználhatja a násznép az otthonában.

Minimális rendelhető mennyiség: 20 darab

Törlés
Kategória:

Fakorong átmérője: 3-6cm.

Minimális rendelhető mennyiség: 20 darab

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat

További információk

Termék feliratozása:

Feliratozás nélkül kérem a terméket, Gravírozással kérem a terméket

Mágnessel (hűtőmágnesként) kéri-e a terméket?

igen (mágnessel kérem), nem (mágnes nélkül kérem)