Bűbájos gyűrűtartó (“gyűrűpárna”) – szív alakú dróttal

8 500 Ft

 

A tartó anyaga: fa és fém (réz színű), a talp átmérője: 7-8 cm

Termék magassága: 18-20cm

A termék a gyűrűpárna kiváltására szolgál, kissé hagyománytörő, exkluzívabb változatban, melyet a menyegzőt követően az ifjú pár akár otthonában is felhasználhat dekorációs elemként. A gyűrűtartó díszítéséhez 6 darab selyemvirágot és tartósított izlandi zuzmót használtunk.

A gyűrűket a drót szívre akasztva lehet a termékre felhelyezni (lásd termék fotókon). A talp külleme és a szív alakja a fotótól eltérhet.

(A termék fotókon látható gyűrűk csak illusztrációk, azokat a termék nem tartalmazza.)

Kategória:

A tartó anyaga: fa és fém (réz színű), a talp átmérője: 7-8 cm

Termék magassága: 18-20cm

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat