Vagány menyasszonyi csokor örökrózsából, zuzmóból

45 000 Ft

 

Termék paraméterei: csokor magasság (szártól a gömb tetejéig): 22cm, átmérő: 15-17 cm

A csokor a fehér rózsák mellett élénkzöld színben pompázik, melyet az alábbi jelzőkkel illetnénk leginkább: vagány, egyedi, extra, merész, így ha igazán vagánynak vagy bevállalósnak érzed magad, és az esküvőt is a saját stílusodhoz igazodva tervezed, ez a csokor lesz a hozzád illő választás!

A ZuzmóART menyasszonyi csokor 6 db fehér színű (tartósított) örökrózsa és a tartósított izlandi zuzmó felhasználásával készül, melyeknek köszönhetően a csokor örök emlék maradhat az esküvőről!

Mivel sok menyasszony az esküvőt követően igyekszik a menyasszonyi csokrot nagy gondossággal leszárítani, megőrizni minél tovább, ezért a ZuzmóART ezt az igényt igyekezett szem előtt tartani a termék megalkotásakor. Ha a ZuzmóART menyasszonyi csokrot választja, az esküvőt követően nem kell a szárítással bajlódnia!

(Igény esetén az örökrózsák száma növelhető, ez esetben, kérem keressen elérhetőségeink valamelyikén, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk Önnek!)

A csokrot az örökrózsák és a zuzmó mellett gyöngyökkel, strasszkővel és gyöngysorral díszítettük, melyek felhasználása igazán menyasszonyi csokor küllemet tulajdonított neki. Az örökrózsák közepében szintén strasszkő került elhelyezésre, mely emeli a csokor csillogását. A csokor szára fehér szalaggal került bevonásra, így kellemes fogást biztosítva a ceremónia alatt.

A termék elkészítése minimum 3 napot vesz igénybe, ezzel kérem, rendelés leadásakor kalkuláljon.

A termék tömege kb. 0,3 – 0,5 kg közé tehető, így jelentősen könnyebb az élővirágból készült menyasszonyi csokrokkal szemben.

Kategória:

Termék paraméterei: csokor magasság (szártól a gömb tetejéig): 22cm, átmérő: 15-17 cm

A termék 6 db fehér színű örökrózsát tartalmaz. (Az örök rózsa 100%-ban eredeti, egy különleges eljárásnak köszönhetően őrzi meg hosszú időn keresztül szépségét. A rózsát a legszebb állapotukban tartósítják, így nem tudnak elhervadni, hosszú évekig megtartják eredeti küllemüket.)

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat