Aquarell hatású menükártya – parafadugó tartóval, zuzmóval és kártyával

1 200 Ft

 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Parafadugó átmérője: 2,3cm, magassága: 4,4cm, melyből a termék 3 darabot tartalmaz (a menükártya ezek segítségével állítható meg).

Kártya mérete: 24cm x 10cm.

Kártya anyaga: prémium, matt, fehér színű papír (300g).

A menükártyára a vacsoramenü feliratozását a ZuzmóART csapata vállalja, a menükártya feliratozását (egyszeri szerkesztését, valamint egyszeri ellenőrzés utáni módosítását) az ár tartalmazza. A ZuzmóART által készített feliratos változat a termék képek közt látható. A feliratozáshoz szükségünk van a vacsoramenüre, melyet a megrendelésszámra hivatkozva, külön e-mailben kérünk, hogy küldjön meg részünkre (begépelt formátumban).

Kategória:

Parafadugó átmérője: 2,3cm, magassága: 4,4cm, melyből a termék 3 darabot tartalmaz (a menükártya ezek segítségével állítható meg).

Kártya mérete: 24cm x 10cm.

Kártya anyaga: prémium, matt, fehér színű papír (300g).

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat