Aquarell hatású ültetőkártya – parafadugó tartóval és zuzmóval

550 Ft

 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Parafadugó átmérője: 2,3cm, magassága: 4,4cm.

Kártya mérete: 7,7cm x 4,4cm.

Kártya anyaga: prémium, matt, fehér színű papír (300g).

Minimális rendelhető mennyiség: 20 darab

Az ültetőkártya parafadugó tartóval alkalmas a násznép leültetésére szolgáló ültetőkártya kiváltására kissé exkluzívabb megoldással. A kártyákra a nevek feliratozását a ZuzmóART csapata vállalja, a termék ára a feliratozás költségét (egyszeri szerkesztését) tartalmazza. A ZuzmóART által készített feliratos változat a termék képek közt látható. Amennyiben szeretné, hogy a feliratozást mi végezzük el, úgy szükségünk van a násznép kártyán szerepeltetni kívánt neveire (pl.: Rebeka, Viktor, Tamás…), melyet a megrendelésszámra hivatkozva, külön e-mailben kérünk, hogy küldjön meg részünkre (begépelt formátumban).

Az ültetőkártya parafadugóval és zuzmóval akár köszönetajándékként is szolgálhat, amennyiben külön köszönetajándékot nem tervez a násznép számára.

Kategória:

Parafadugó átmérője: 2,3cm, magassága: 4,4cm.

Kártya mérete: 7,7cm x 4,4cm.

Kártya anyaga: prémium, matt, fehér színű papír (300g).

Minimális rendelhető mennyiség: 20 darab

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat