Zuzmóbox – kicsi, fekete, henger alakú, fekete örökrózsával

8 790 Ft

 

Doboz mérete: 12cm x 14cm

A ZuzmóART virágdoboz egy örök emlék lehet szeretteinek az 1 db fekete színű (tartósított) örökrózsa és a tartósított izlandi zuzmó felhasználásával, hiszen ez a rózsa sosem hervad el, a zuzmó sosem szárad ki!

A termék egy igazán elegáns megjelenést kölcsönöz.

Kiváló ajándék minden alkalomra (születésnapra, névnapra, ballagásra, diplomaosztóra, anyák napja alkalmából, nők napjára, Valentin napra, babaérkezésére), AKÁR FÉRFIAKNAK IS!

A termékhez arany felirat választható.

Törlés

Doboz mérete: 12cm x 14cm

A termék 1 db fekete színű örökrózsát tartalmaz. (Az örök rózsa 100%-ban eredeti, egy különleges eljárásnak köszönhetően őrzi meg hosszú időn keresztül szépségét. A rózsát a legszebb állapotukban tartósítják, így nem tudnak elhervadni, hosszú évekig megtartják eredeti küllemüket.)

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült dekorációs elemek otthona, munkahelye (irodák, tárgyalók), esküvője dekorálására, bezöldítésére alkalmasak, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat

További információk

Választható feliratok:

Pénzgyűrűt választok (3db) felirat helyett, Nem kérek feliratot, Boldog születésnapot, Boldog névnapot, Sok szeretettel (kicsi felirat), Szeretettel (nagy felirat), Édes Otthon, Szeretlek, Ballagásra, Diplomaosztóra, Gratulálok, Gratulálunk, Anyák napjára, Édesanyámnak, Nagymamámnak, Megérkeztem, Húsvét, Boldog Karácsonyt, Boldog Nőnapot