Ujjlenyomatfa/Nyomdafa kép zuzmóval 40x50cm fehér kerettel

35 000 Ft

 

Keretek anyaga: fa, MDF hátlappal.

Kép mérete: 40cm x 50cm

Az ujjlenyomatfa/nyomdafa egy örök emléket ad az esküvőről, melyet a násznép tagjai készíthetnek el ujjlenyomatukkal. A nyomdafa képet az esküvőt követően az ifjú pár otthonában – falra akasztva – használhatja, melyről a későbbiekben felidézhetik a nagy nap kellemes emlékeit.

AJÁNDÉK NYOMDAPÁRNÁVAL, mely a zöld több árnyalatából áll (lásd termék fotókon).

Választható fa minták: A,B,C (képeken jelölve).

Az ifjú pár nevét és az esküvő dátumát kérem, hogy a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban vagy (a rendelésszámra hivatkozva) külön e-mail üzenetben tüntesse fel!

A termék fotók közt látható asztali festőállványt az ár nem tartalmazza, az nem a kép része. A festőállványt a bérelhető termékeink közt találja meg, az alábbi linkre kattintva: asztali festőállvány

(A termék fotókon látható zöld ujjlenyomatok csak illusztrációk, azokat a násznép tagjai helyezik rá.)

Törlés
Kategória:

Keretek anyaga: fa, MDF hátlappal

Kép mérete: 40cm x 50cm

Az izlandi zuzmó a sarkvidéki erdők talaján él. Felszedést követően természetes, növényi alapú oldattal tartósítják, melynek köszönhetően megtartja frissességét és eredeti szivacsos állagát.

Az izlandi zuzmóból készült képeink alkalmasak otthona, irodája dekorálására, bezöldítésére, még a legfényszegényebb helyiségekben is otthonra lelnek ezek a zuzmó termékek.

Kiváló ajándék lehet nőknek, férfiaknak egyaránt, ha valami különlegeset szeretnénk ajándékozni szeretteinknek.

Zuzmó termékek gondozása: Az izlandi zuzmóból készült termékek teljesen gondozás-, karbantartásmentesek, nem kell locsolni, tápozni őket. Kizárólag arra kell ügyelnünk, hogy közvetlen nedvességnek, és UV sugárzásnak (napfénynek) ne tegyük ki zuzmónkat,  valamint hőt adó berendezések közvetlen közegétől távolabb helyezzük el. Emellett a tartósított zuzmó a levegő páratartalmából nyeri nedvességszükségletét, így legideálisabb számára a 40-60%-os páratartalom, ez alatt elveszítheti rugalmasságát, és kikeményedhet, ám a páratartalom visszaálltával szivacsos állagát ismét visszanyeri. A zuzmóból készült termékek csak beltéri használatra alkalmasak, azonban beltéren még a légfényszegényebb helyiségeket is bezöldíthetjük velük, hiszen fényt egyáltalán nem igényelnek.


#zuzmó  #izlandizuzmó  #rénzuzmó  #zuzmókép  #zuzmófal  #zuzmó.dekoráció  #zuzmó.panel  #csupa.természet  #frissesség  #szivacsos.állag  #tartósított  #hosszú.élettartam  #modern #természeti  #gondozásmentes  #karbantartásmentes  #40-60%páratartalom  #ne.locsold #beltéri.használat  #fényt.nem.igényel  #100%hand.made  # kézzel.készített  #otthonod.ékköve  #az.új.házi.kedvenc #puha.pamacs  #sarkvidéki.erdei.hangulat

További információk

Választható fa minták:

A, B, C